EAK maantienopeuksissa

Sijoita omaan turvallisuuteesi. Osallistu ennakoivan ajon koulutukseen.

Vulcan Riders Finland on mukana omalla kiintiöllään Yamaha Custom Club Finlandin (YCCF) järjestämällä EAK-kurssilla liikenneturvan kouluttamien kouluttajien kanssa. Ennakoivan ajon koulutuspaikkana on 30.7.2022 AKAAN Daytona Circuit. Kurssin hinta on Vulcan Riders Finlandin jäsenille 20€ (ulkopuolisille 50€). Jos joudumme rajoittamaan osallistujamäärää, niin EAK-kurssille valitaan ensisijaisesti osallistumismaksun maksaneet VRF-jäsenet ja ensikertalaiset ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksun voit kuitenkin maksaa heti ja jos kurssille on enemmän tulijoita kuin paikkoja, niin palautamme maksusi. Maksutiedot tulee sinulle ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostiisi.

YCCF:n esittelyvideo EAK:sta

Kyseessä ei ole rata-ajo. Tarkoitus on käyttää turvallisessa ympäristössä normaaleja maantienopeuksia ja harjoitella samalla:

  • Oikeita ajolinjoja ja katseen käyttöä
  • Jarruttamista maantienopeuksista (40-80km/h)
  • Väistämistä maantienopeuksilla (40-60km/h)

Majoitukseksi sopii esim. Hostel Vekotin Akaan Toijalassa. Varaa majoitus omatoimisesti ja ilmottaudu rohkeasti kurssille. Vaihtoehtoisia majoituksia löytyy perjantai-lauantai yöksi booking.comista tämän linkin takaa (näyttää etäisyyden Daytona Circuitille).

Harjoiteltavat perustaidot yhdistettyinä oikeaan liikenneasenteeseen tekevät moottoripyöräharrastuksesta turvallisemman ja nautittavamman, niin itselle kuin muillekin tiellä liikkujille. Kurssilla käytetään Liikenneturvan valmistamaa materiaalia ja ohjeistusta. EAK-kurssi on motoristihenkinen rento tapahtuma vakavan teeman ympärillä, josta hyötyy jokainen osallistuja.

EAK-kurssilla käytetään moottoripyöräilyyn tarkoitettuja sään mukaisia ajovarusteita (kypärä, ajokäsineet, -housut, -takki ja -kengät). Mukaan kannattaa ottaa myös juomapullo, sillä käytännön harjoituksissa voi jano yllättää.

Näin pääset mukaan oppimaan! Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella (YCCF:n sivuilla).

Hienoa, että tulet mukaan parantamaan omaa ja muiden turvallisuutta liikenteessä. Nähdään kurssilla! Tarkista myös roskapostisi, jos et saa lähetyksen jälkeen viestiä ilmoittautumisestasi. Tarvittaessa ole yhteydessä sähköpostiin info@vulcanriders.fi jos et saa viestiä.