Kerho

Tapahtumat:
Olennainen osa VRF:n toimintaa ovat ajelut, joita järjestetään vuosittain useita eri puolilla Suomea. Myös ajokauden päättäjäiset ja vuosikokous ovat tärkeitä tapaamisia. Tapahtumien ajankohdat päivitetään verkkosivujen kalenteriin, ja lisätietoa tapahtumista saat foorumilta ja sähköpostilistan kautta.

Kerhotuotemyynti:
Kerhotuotevalikoimaan kuuluu mm. kerhotarroja ja -merkkejä, erikokoisia brodeerattuja siipimerkkejä, huppari, erilaisia pitkä- ja lyhythihaisia paitoja sekä bandanoita ja HAD-huiveja. Kulloinkin myynnissä olevat tuotteet saat näkyviin kirjautumalla verkkosivustolle. Myös tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkosivujen kautta. Huom! Kerhohuppareita ja popliinipaitoja ei ole varastossa, vaan niitä tilataan kysynnän mukaan suuremmissa erissä. Näiden kerhotekstiilien tilausmahdollisuudesta ilmoitetaan aina erikseen sähköpostitse.

Vulcan Aid:
Vulcan Aid on jäsenten tarjoama apu- ja palvelulista, josta löydät huoltoapua, ajoseuraa, majoitusmahdollisuuksia ym. tärkeää, kun hätä iskee tien päällä tai sinne lähtiessä. Voit itsekin ilmoittautua listalle ja tarjota apuasi muille jäsenille. Vulcan Aid -sivua pääsevät katsomaan vain tälle sivustolle kirjautuneet VRF:n jäsenet.

Ennakoivan ajon koulutus:
Vulcan Riders kannustaa jäseniään osallistumaan ennakoivan ajon koulutuksiin, ruosteenpoistoihin ym. ajotaitoja kartuttaviin ja liikenneriskejä vähentäviin koulutuksiin. Hyvä tapa hioa taitojaan on osallistua Yamaha Custom Clubin järjestämälle EAK-kurssille, jonne VRF:lla on viiden jäsenen kiintiö. VRF:n jäsenenä saat myös alennusta kurssimaksusta, sillä kerho tukee koulutusta paitsi henkisesti myös rahallisesti. Koulutuksen ajankohdasta ja ilmoittautumisesta tiedotetaan erikseen kevättalvella.