Ohje

Sivuston käytön pikaohjeistus

Vulcanriders.fi
Sivuston julkiset sivut ja Gallerian kuvat näkyvät kaikille käyttäjille. Foorumiin voi rekisteröityä kuka vain vulcan henkinen henkilö, mutta foorumin jäsenosioon pääsee käsiksi vain, jos on kerhon jäsen.
”Minun VRF” jäsenosioon voi kirjautua kohdasta “Kirjautuminen”, joka kirjautumisen jälkeen ohjaa sinut jäsenoikeuksilla vulcanriders.fi sivuille. Jos jostain syystä ohjaudut omiin tietoihisi, kun yrität kirjautua vulcanriders.fi sivuille, niin voit valita omissa tiedoissa “Vulcanriders.fi”, niin silloin pitäisi aueta vulcanriders sivut jäsenoikeuksin. Jos sivusto on edelleen sitä mieltä, ettet ole kirjautunut, niin paina selaimen uudelleen lataus nappulaa (ympyrä, jossa nuoli). Ctrl-R näppäinyhdistelmä saattaa olla joskus tehokkaampi sivun uudelleen latauksessa. Mobiilissa (puhelimessa) saat uudelleen latauksen sivulle vetämällä selaimen päältä sormella alaspäin.

Jäsensivut:
Kerholaisille tarkoitetuille sivuille pääsee vain liittymällä jäsenhakemuslomakkeella Vulcan Riders Finlandin jäseneksi ja kirjautumalla sisään jäsentunnuksilla. Kerholaisille tarkoitettuja sivuja ovat esimerkiksi kerhotuotteiden tilaussivut, jäsenkartta ja Vulcan Aid Finland paikkojen tiedot. Foorumissa jäsenien on mahdollisuus päästä lukemaan kerhon sisäistä keskustelua ja foorumi tarjoaa jäsenille pääsyn myös muistioihin ja pöytäkirjoihin.

Rekisteröityminen:
Vulcan Riders Finlandin jäseneksi rekisteröityminen tapahtuu helposti jäsenhakemuslomakkeella kerhon web-sivuilta. Hakemuksen jälkeen saat automaattisesti liittymislaskun ja sen maksettuasi saat oikeudet jäsenosioihin web-sivuilla, sähköisen jäsenkortin ja liittymispaketin, joka lähetetään sinulle postissa.

Foorumi:
Foorumin rekisteröityminen tapahtuu erikseen. Suosittelemme käyttämään siellä samaa sähköpostiosoitetta kuin jäseneksi rekisteröitymisen yhteydessä, jotta voimme antaa sinulle tarvittavat jäsenoikeudet myös foorumin puolella. Foorumilla ovat voimassa normaalit käytössäännöt ja sisältöä valvotaan ja jos rikkomuksia huomataan tullaan käyttäjä poistamaan. Käyttämättömät, ei jäsenten tunnukset, voidaan poistaa, jos niitä ei ole käytetty 12kk aikana. Samoin poistetaan tunnukset, joiden yhteystiedoissa on merkittäviä virheitä/puutteita (käyttäjä ei ole tunnistettavissa/tavoitettavissa annetuilla tiedoilla).

Kun olet hakenut jäseneksi:
Saat aktivointilinkin sähköpostiisi, toimi viestissä annettujen ohjeiden mukaan ja aktivoi tilisi. Tarkista myös roskaposti, jos viestiä ei ole tulleissa posteissa. Tämän jälkeen voit mennä sivulle vulcanriders.fi ja kirjautua kohdasta “Kirjautuminen”, joka kirjautumisen jälkeen ohjaa sinut jäsenoikeuksilla vulcanriders.fi sivuille ja sinulla on silloin käytettävissä ”Minun VRF” jäsenosio. Jos jostain syystä ohjaudut omiin tietoihisi, kun yrität kirjautua vulcanriders.fi sivuille, niin voit valita omissa tiedoissa “Vulcanriders.fi”, niin silloin pitäisi aueta vulcanriders sivut jäsenoikeuksin. Jos sivusto on edelleen sitä mieltä, ettet ole kirjautunut, niin paina selaimen uudelleen lataus nappulaa (ympyrä, jossa nuoli). Mobiilissa (puhelimessa) saat uudelleen latauksen sivulle vetämällä selaimen päältä sormella alaspäin.

Tarkista omat tietosi!
Voit tarkistaa omat tietosi sähköisessä rekisterissä vulcanriders.fi sivun yläpalkista “Omat tiedot” kohdasta. Tarkastaa kannattaa ainakin osoite, puhelinnumero ja “liivimerkin” nimi. Voit myös päivittää muut tiedot samalla. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Sähköinen jäsenkortti!
Saat myös linkin sähköiseen jäsenkorttiin, jonka voit ladata esimerkiksi puhelimeesi. Sähköisessä jäsenkortissa näkyy sama ”liivimerkin” nimi kuin sinulla on jäsentiedoissasi. Jäsennumero tulee siihen automaattisesti. Voit tallettaa sähköisen jäsenkortin älypuhelimen alkunäyttöön avattuasi sen selaimeen. Valitse selaimen kolmesta pisteestä ylä- tai alapalkissa ”Lisää aloitusnäyttöön”.

Sähköinen jäsenkortti vuosimaksun yhteydessä
Jäsenkortti päivittyy automaattisesti vanhan jäsenkortin linkkiin kun jäsenmaksu on merkitty maksetuksi. Jos jäsenelle on lähetetty sähköpostiin uusi linkki, niin se korvaa vanhan jäsenkorttilinkin ja vanha linkki lakkaa toimimasta. Jäsenkortti avautuu sähköpostiin tulleesta linkistä verkkoselaimeen. Jäsenkortin voi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle web appiksi selaimen 3 pisteen takaa ”Lisää aloitusnäytölle” tai ”Lisää puhelimeen” riippuen selaimesta. Tämän jälkeen saat jatkossa suoraan tuosta appista jäsenkortin auki.
Jos sinulla ei ole jäsenkorttilinkkiä, niin voit kirjautua https://vulcanriders.fi sivulle ja kirjautua kohdasta ”Kirjaudu”. Kirjautumisen jälkeen valitse ”Minun VRF” valikosta ”Omat tiedot”. Tämän jälkeen ohjaudut sähköisen jäsenrekisterin omiin tietoihisi ja voit tilata uuden jäsenkorttilinkin itsellesi kohdasta Sähköinen jäsenkortti -> Lähetä sähköinen jäsenkortti sähköpostilla.

Haasteita jäsenoikeuksissa ja kirjautumisissa!
Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumisessa, et pääse päivittämään omia tietojasi, et kirjaudu automaattisesti VRF:n web-sivuille ja/tai et pääse tämän jälkeen jäsenosioihin webbisivuilla. Lähetä tieto ongelmasta/ongelmista tähän sähköpostiin niin korjataan tilanne.

Sivujen ja Foorumin käyttöön suositellaan uusia päivitettyjä selaimia, joiden kanssa sivujen pitäisi toimia moitteettomasti. Vanhoja selaimia käytettäessä sivut ja valikot eivät toimi oikein.