Ohje

Sivuston käytön pikaohjeistus

Vulcanriders.fi sivustolle saa kirjaantua kuka vaan käyttäjä, tällöin käyttäjä pysyy ajantasalla kun sivustolla tapahtuu uutta ja syntyy uusia uutisia.

Kirjaantuminen sivustolle sekä VRF:n jäseneksi liittyminen avaa käyttäjälle myös pääsyn vain jäsenille tarkoitettuun sivustoon ja materiaaliin kuten Kerhotuotteiden tilauksen ja pääsyn muistioihin ja pöytäkirjoihin.

Rekisteröityminen:
Huomattavaa on että johtuen teknisistä ja ylläpidollisista syistä kaikissa sekä sivustolla, foorumilla että käyttäjägallerioissa on erilliset omat rekisteröitymiset ja kirjautumiset. Tämä on käytännössä hieman ehkä epämieluista, mutta näin järjestelmät saadaan pysymään ajantasalla ja tietoturvallisina sekä toiminnassa paremmin. Pahoittelumme vaivasta.
Muista täten REKISTERÖITYÄ, mieluiten samalla nimimerkillä, kaikkiin osioihin, tämän jälkeen käyttäjäoikeudet säädetään kuntoon erikseen eri osioihin.

Eli lyhyesti sanottuna näin:

1. Rekisteröidy vulcanriders.fi – sivustolle nimimerkilläsi (Rekisteröityminen)

2. Rekisteröidy vulcanriders.fi-forumille samalla nimimerkilläsi kuin itse sivustolle (Foorumille rekisteröityminen)

3. Jos haluat , voit ottaa kuvagalleriasi myös käyttöön rekisteröitymällä kuvagalleriaosioon. (Kuvagalleriaan rekisteröityminen)

Kaikkiin kannattaa käyttää samaa nimimerkkiä, niin ei mene itsekkään sekaisin 🙂


Käyttäjägalleriat:

Käyttäjägallerian käyttö on ensisijaisesti tarkoitettu VRF:n jäsenille, mutta galleria sivustolle voi kirjaantua ja syöttää kuvia kuka vaan custom-henkinen käyttäjä. Gallerioihin syötetyissä kuvissa on huomioitavaa että kuvien pitää olla motoristihenkisiä eikä gallerioihin saa syöttää mitään laittomia tai epäsiveellisiä kuvia. Käyttäjän profiili tullaan poistamaan jos tälläistä havaitaan tapahtuvan. Kuvien syöttöön on jokaisella käyttäjällä 50Mb tilaa, huomioi että et syötä turhan isoja kuvia, kätevä koko on  1280×780, tällöin se sopii monen käyttäjän tietokoneen ruudulle hyvin.

Huomioitavaa on että VRF – sivustolla on oikeus käyttää Käyttäjägallerioihin syötettyjä kuvia sivuston kehityksessä.

Foorumi:

Foorumilla ovat voimassa normaalit käytössäännöt ja sisältöä valvotaan ja jos rikkomuksia huomataan tullaan käyttäjä poistamaan.