Ohje

Sivuston käytön pikaohjeistus

Vulcanriders.fi
Sivuston julkiset sivut ja Gallerian kuvat näkyvät kaikille käyttäjille. Foorumiin voi rekisteröityä kuka vain vulcan henkinen henkilö, mutta foorumin jäsenosioon pääsee käsiksi vain, jos on kerhon jäsen.

Jäsensivut:
Kerholaisille tarkoitetuille sivuille pääsee vain liittymällä jäsenhakemuslomakkeella Vulcan Riders Finlandin jäseneksi ja kirjautumalla sisään jäsentunnuksilla. Kerholaisille tarkoitettuja sivuja ovat esimerkiksi kerhotuotteiden tilaussivut, jäsenkartta ja Vulcan Aid Finland paikkojen tiedot. Foorumissa jäsenien on mahdollisuus päästä lukemaan kerhon sisäistä keskustelua ja foorumi tarjoaa jäsenille pääsyn myös muistioihin ja pöytäkirjoihin.

Rekisteröityminen:
Vulcan Riders Finlandin jäseneksi rekisteröityminen tapahtuu helposti jäsenhakemuslomakkeella kerhon web-sivuilta. Hakemuksen jälkeen saat automaattisesti liittymislaskun ja sen maksettuasi saat oikeudet jäsenosioihin web-sivuilla, sähköisen jäsenkortin ja liittymispaketin, joka lähetetään sinulle postissa.

Foorumi:
Foorumin rekisteröityminen tapahtuu erikseen. Suosittelemme käyttämään siellä samaa sähköpostiosoitetta kuin jäseneksi rekisteröitymisen yhteydessä, jotta voimme antaa sinulle tarvittavat jäsenoikeudet myös foorumin puolella. Foorumilla ovat voimassa normaalit käytössäännöt ja sisältöä valvotaan ja jos rikkomuksia huomataan tullaan käyttäjä poistamaan. Käyttämättömät, ei jäsenten tunnukset, voidaan poistaa, jos niitä ei ole käytetty 12kk aikana. Samoin poistetaan tunnukset, joiden yhteystiedoissa on merkittäviä virheitä/puutteita (käyttäjä ei ole tunnistettavissa/tavoitettavissa annetuilla tiedoilla).

Kun olet hakenut jäseneksi:
Saat aktivointilinkin sähköpostiisi, toimi viestissä annettujen ohjeiden mukaan ja aktivoi tilisi. Tarkista myös roskaposti, jos viestiä ei ole tulleissa posteissa. Tämän jälkeen voit mennä sivulle vulcanriders.fi ja kirjautua kohdasta “Kirjautuminen”, joka kirjautumisen jälkeen ohjaa sinut jäsenoikeuksilla vulcanriders.fi sivuille. Jos jostain syystä ohjaudut omiin tietoihisi, kun yrität kirjautua vulcanriders.fi sivuille, niin voit valita omissa tiedoissa “Vulcanriders.fi”, niin silloin pitäisi aueta vulcanriders sivut jäsenoikeuksin. Jos sivusto on edelleen sitä mieltä, ettet ole kirjautunut, niin paina selaimen uudelleen lataus nappulaa (ympyrä, jossa nuoli).

Tarkista omat tietosi!
Voit tarkistaa omat tietosi sähköisessä rekisterissä vulcanriders.fi sivun yläpalkista “Omat tiedot” kohdasta. Tarkastaa kannattaa ainakin osoite, puhelinnumero ja “liivimerkin” nimi. Voit myös päivittää muut tiedot samalla. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Sähköinen jäsenkortti!
Saat myös linkin sähköiseen jäsenkorttiin, jonka voit ladata esimerkiksi puhelimeesi. Sähköisessä jäsenkortissa näkyy sama ”liivimerkin” nimi kuin sinulla on jäsentiedoissasi. Jäsennumero tulee siihen automaattisesti. Voit tallettaa sähköisen jäsenkortin älypuhelimen alkunäyttöön avattuasi sen selaimeen. Valitse selaimen kolmesta pisteestä ylä- tai alapalkissa ”Lisää aloitusnäyttöön”.

Haasteita jäsenoikeuksissa ja kirjautumisissa!
Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumisessa, et pääse päivittämään omia tietojasi, et kirjaudu automaattisesti VRF:n web-sivuille ja/tai et pääse tämän jälkeen jäsenosioihin webbisivuilla. Lähetä tieto ongelmasta/ongelmista tähän sähköpostiin niin korjataan tilanne.

Sivujen ja Foorumin käyttöön suositellaan uusia päivitettyjä selaimia, joiden kanssa sivujen pitäisi toimia moitteettomasti. Vanhoja selaimia käytettäessä sivut ja valikot eivät toimi oikein.