Yhteistyökumppanuus

Yhteistyökumppanuus

Vulcan Riders Finland (VRF) on Kawasakin custom-moottoripyöriin keskittyvä yhdistys ja ryhmän toiminta käsittelee pääosin moottoripyöriä ja moottoripyöräilyä. VRF:n sosiaalinen media ei ole tarkoitettu pääasiallisesti markkinointiin, vaan kerhon sisäiseen ja ulkoiseen viestintään moottoripyöräilyharrastuksesta ja siihen liittyvästä toiminnasta. VRF:n yhteistyökumppaneiksi toivotaan vahvasti moottoripyöräilyyn liittyviä toimijoita, jotka voivat tarjota pysyvän edun tarjoamistaan palveluista/tuotteista kerholaisille. Yhteistyökumppanille voidaan antaa mahdollisuus markkinointiin rajatusti VRF:n alustoilla, kuten facebook ja forum. Lisäksi voidaan järjestää yhteistyökumppanille mahdollisuus myös sähköpostilla lähetettäviin mainoksiin ja tarjouksiin VRF:n jäsenille, mikäli jäsen itse haluaa ottaa mainoksia ja tarjouksia vastaan. VRF:n hallitus säätää markkinointirajoja alustoillaan (tarvittaessa) ja sovittuja maksuja (vuosittain).

FLOMEMBERS
Tällä alustalla on kerholaisten sähköinen jäsenrekisteri. Meillä on valmius lähettää viestejä kumppaneilta niille kerholaisille, jotka niitä erikseen kumppanilta haluavat tilata. Tuo toiminnallisuus on toteutettavissa Flomembers-alustalla. Tällöin VRF-webmaster luo Flomembersiin yhteistyökumppaniroolin, jolta jäsen voi itse valita tilaavansa markkinointiviestejä. Tämän jälkeen kumppani toimittaa haluamansa markkinointiviestin VRF:n sihteerille ja sihteeri lähettää sen edelleen markkinointiviestin tilanneille jäsenille. Lähettäjänä on silloin yhteistyökumppani@vulcanriders.fi (lähetettyyn viestiin ei voi vastata). Markkinointiviestejä voi lähettää korkeintaan yhden kuukaudessa kumppania kohden. Perustamiskulu kumppanin markkinointiviestien lähetyksen mahdollistamiseksi Flomembersiin on 50€ ja vuosimaksu kuluvalta vuodelta on 50€.

FACEBOOK
Tämä alusta on suljettu ryhmä, joka koostuu kerhon jäsenistä ja FB-ryhmään liittyneistä ja erikseen hyväksytyistä henkilöistä. Yhteistyökumppanin edustajan on mahdollisuus tehdä hillittyä markkinointia tällä alustalla. VRF:n hallitus määrittää mainosten maksimimäärän. Toistaiseksi 4 mainosta per toimija on ehdoton maksimi kuukaudessa. Jos rajoja rikotaan, niin ilman eri varoitusta markkinointirajojen ylitys johtaa kumppanin blokkaukseen ryhmässä. Mainostaminen tällä alustalla olisi toistaiseksi ilmaista.

FOORUM
Tämä alusta on suljettu ryhmä, joka koostuu kerhon jäsenistä ja VRF-foorumiin liittyneistä ja erikseen hyväksytyistä henkilöistä. Yhteistyökumppanin pitää hakea oikeudet yhteistyökumppanin nimellä foorumiin (normi käyttäjäoikeudet) ja käyttää pelkästään yhteistyökumppanin tunnusta markkinointiin yhteistyökumppaneille osoitetulla alueella. Mainostaminen tällä alustalla olisi toistaiseksi ilmaista yhteistyökumppaneille.

Yhteistyökumppani voidaan sulkea kokonaan pois VRF:n sosiaalisen median alustoilta, jos yhteistyökumppani ei noudata annettuja ohjeita. Jos sulkeminen johtuu kumppanin omasta ohjeiden vastaisesta toiminnasta, niin mahdollisia kumppanin markkinointiin VRF:lle maksettuja maksuja ei palauteta. Mikäli VRF:n hallitus päätyy lopettamaan koko markkinointimahdollisuuden, niin vuosimaksusta voidaan palauttaa kumppanille osa maksusta käyttämättä jääneen ajan osalta.

Jos vielä olet kiinnostunut kumppanuudesta, niin ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info@vulcanriders.fi