Jäsenhakemuslomake

Jäsenmaksu:

Vuodelle 2020 jäsenmaksu on 30 euroa + uuden jäsenen liittymismaksu 10 euroa (sisältää uuden jäsenen liittymispaketin).

Jäsenyyden hakeminen:

Täytä ao. lomake ja lähetä se, tähdellä merkityt kohdat on pakollisia tietoja.

Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian.  Lähetämme sinulle uuden jäsenen liittymispaketin liittymis- ja jäsenmaksun suoritettuasi.

HUOM! Rekisteröidy sivuillemme ennen jäsenhakemuksen täyttämistä tästä linkistä -> REKISTERÖIDY . Täytä jäsenhakemus tämän jälkeen ja käytä samaa nimimerkkiä (username) jolla rekisteröidyit itse sivustolle. Näin saadaan käyttöoikeudet kohdistettua ja käyttäjä tunnistettua oikein.

Pidämme jäsenrekisteriä johon tallennamme jäsenhakemuslomakkeella antamiasi tietoja. Lue tietosuojaselosteesta mitä tietoja tallennamme ja miten tietojasi käsitellään. Linkki tietosuojaselosteeseen löytyy yläpalkin kohdasta KERHO–>TIETOSUOJASELOSTE

Tervetuloa harrastamaan kanssamme!

Etunimi *
    Sukunimi *
    Nimimerkki *
    Osoite *
    Postinumero *
    Paikkakunta *
    Sähköposti *
    Kutsumanimi "liivimerkkiin" (jos tyhjä, niin oletuksena etunimi)
    Pyörän merkki/malli
    Sallin että paikkakuntani ja nimerkkini näkyy Jäsenkartalla jäsenille (vain summittainen sijainti)

Syötä kuvassa näkyvät merkit ao.kenttään
    captcha

Saat automaattisen viestin ilmoittamaasi sähköpostiin. Tarkistathan onko viesti mennyt roskapostikansioon, jos et näe sitä uusissa viesteissä.