Jäsenhakemuslomake

Jäsenmaksu:

Loppuvuoden 2020 ja vuoden 2021 jäsenmaksu on 30 euroa + uuden jäsenen liittymismaksu 10 euroa (sisältää uuden jäsenen liittymispaketin).

Jäsenyyden hakeminen:

Klikkaa ja täytä tämä JÄSENHAKEMUSLOMAKE ja lähetä se, tähdellä merkityt kohdat on pakollisia tietoja.

Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian.  Lähetämme sinulle uuden jäsenen liittymispaketin liittymis- ja jäsenmaksun suoritettuasi.

Pidämme jäsenrekisteriä johon tallennamme jäsenhakemuslomakkeella antamiasi tietoja. Lue tietosuojaselosteesta mitä tietoja tallennamme ja miten tietojasi käsitellään. Linkki tietosuojaselosteeseen löytyy yläpalkin kohdasta KERHO–>TIETOSUOJASELOSTE

Tervetuloa harrastamaan kanssamme!

Saat pian viestin ilmoittamaasi sähköpostiin. Tarkistathan onko viesti mennyt roskapostikansioon, jos et näe sitä uusissa viesteissä.