Volcanalia ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua Volcanaliaan täältä. Rekisteröitymisen jälkeen saat majoituksen varaus- ja hintatiedot Koljonvirta-kartanosta. Jokainen varaa itse oman majoituksensa. Jos majoitustilat loppuu ja huoneissa on vapaita paikkoja, yritämme täyttää myös ne. Tulemme seuraamaan koronarajoitteita ja toimimaan niiden mukaan Volcanalian 2021 suhteen. Mikäli osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, niin ilmoittautumisjärjestys ratkaisee. Jos Volcanalia 2021 joudutaan perumaan, niin osallistumismaksu palautetaan ja hopeisen juhlalaatan erikseen tilanneet saavat myös laatan hinnan takaisin. 10-vuotis juhlapaidat toimitetaan Volcanalian peruutustilanteessa postitse paidan ostajille. Muussa tapauksessa juhlalaatat ja paidat luovutetaan Volcanaliassa. Ja ei kuin ilmoittautumaan!!

  Etunimi (pakollinen)

  Sukunimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Osoite (pakollinen)

  Postinumero (pakollinen)

  Postitoimipaikka (pakollinen)

  Maa (pakollinen)

  Erityisruokavalio (otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan)

  10-vuotis juhlavuonna on saatavissa myös 10-vuotis VRF-juhlapaita. Vaihtoehtoina on tavallinen T-paita, jossa painatukset edessä ja takana, sekä pitkähihainen paita, jossa painatukset edessä, selässä ja hihoissa. Jos tilaat molemmat paidat, niin pakettihinta on 50€. Suuntaa antavat mallikuvat sivulla (oikeus muutoksiin pidetään).

  Tilaan VRF 10-vuotis T-paidan. Musta, painatus edessä ja takana. Hinta 20€/kpl (valitse enintään yksi).
  Miesten T-paita:
  SMLXL2XL3XL4XL
  Naisten T-paita:
  XSSMLXL2XL

  Etupainatus
  Tilaan VRF 10-vuotis pitkähihaisen paidan. Musta, painatus edessä , takana ja hihoissa (hihapainatukset "Vulcan" ja "Riders"). Hinta 35€/kpl (valitse enintään yksi).
  Miesten pitkähihainen paita:
  SMLXL2XL3XL
  Naisten pitkähihainen paita:
  SMLXL

  Takapainatus
  Vuosipinssi kuuluu automaattisesti VRF:n jäsenille Volcanaliaan osallistuttaessa. Mikäli et ole jäsen ja haluat hopeisen 10-vuotis juhlapinssin, niin tilaa se tästä.
  Pinssi Volcanalia hopeinen vuosilaatta 2021. Leveys n. 30mm. Yksi vuosilaatta sisältää kaksi kiinnityslenkkiä. Hinta 25€/kpl (kuvassa 2019 pronssinen laatta).
  En ole VRF:n jäsen ja haluan tilata vuosipinssin:
  Olen VRF jäsenTilaanEn tilaa
  VRF:n Jäsennumero (jos valitsit edellisessä, että olet jäsen)

  Saat nyt vahvistussähköpostin. Tarkista myös roskapostikansiosi, jos viesti ei näy postilaatikon saapuneissa.