Volcanalia ilmoittautuminen

Vulcan Riders Finlandin vuoden päätapahtuma Volcanalia 2022 järjestetään Lomakeskus Sieravuoressa Eurassa.

Ajankohta 5.8.-7.8.2022. Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä oli 31.5.2022, mutta koska majoitustakin on vielä vapaana, niin jatketaan vielä ilmoittautumismahdollisuutta kauden päätapahtumaamme. Viimeinen maksupäivä Volcanalian osallistumiselle ja majoituksille on nyt 31.7.2022.

Paikka:
Sieravuoren Lomakeskus
Sieravuorentie 117
27650 Honkilahti, EURA
https://www.sieravuori.fi/

Osallistumismaksu 30€ sisältää:
2 x aamiainen (lauantai ja sunnuntai)
1 x Päivällinen (Lauantai)
Volcanalia ohjelma
Vuosilaatta (Vain VRF-jäsenille)

Kerholaisille on lähetetty sähköpostia ilmoittautumisesta.

Voit ilmoittautua Volcanaliaan 2022 (5.-7.8.2022) täältä. Rekisteröitymisen jälkeen saat ilmoittautumis- ja maksutietosi sähköpostiisi. Tulemme seuraamaan koronarajoitteita ja toimimaan niiden mukaan Volcanalian 2022 suhteen. Mikäli osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, niin ilmoittautumisjärjestys ratkaisee. Jos Volcanalia 2022 joudutaan perumaan, niin osallistumismaksu palautetaan.

Yksittäisiä majoitusvaihtoehtoja on vielä jäljellä suoraan ilmoittautumislomakkeella. Volcanalia majoituksia on/on ollut varattavissa Sieravuoren lomakeskuksen sivuilla. Parhaiten vapaana olevat mökit saa näkyviin tältä sivulta (ei yhtään vapaata 19.7.2022) ja siellä valitsemalla suoraan aikaväli 5.-7.8.2022 ja haku tai oikeasta yläreunasta suodatin noille päivämäärille. Ekomökkeihin liinavaatteet kannattaa tilata vastaanoton kautta. Liinavaatteiden hinnaksi on sovittu 5€/hlö. Teltta ja karavaanimajoitusta voi kysyä myös vastaanoton kautta.

Kerholle on varattu erikseen pari isompaa huvilaa Sieravuoresta, jotta nekin saadaan kerhon käyttöön ja niitä ei pääse ulkopuoliset varaamaan Volcanalian aikana. Päätavoittena pyrkiä tarjoamaan kaikille halukkaille jonkinlainen majoitus. Kerhon varaamat majoitukset täytetään niin, että ensisijaisesti pidetään Päärakennus 2, sitten Sieravuoren Helmi ja jos majoittujia riittää, niin pidetään myös Sieravuoren Kajo 1. Tässä vaiheessa voit varata tarvittaessa majoituksenkin ilmioittautumislomakkeella jos sinulla ei ole vielä majoituspaikkaa ja Sieravuoressa ei ole sopivia vapaita mökkejä. Jos joudumme tekemään muutoksia majoitusjärjestelyihin, niin varaajiin ollaan yhteydessä.

Molemmissa mökeissä (Helmi ja Kajo 1) on sauna, suihku ja WC. Helmessä on huoneessa parivuode ja Kajo 1:ssä erilliset vuoteet.

Päärakennus 2:ssa on WC, mutta ei saunaa, eikä suihkutiloja. Yleiset suihkutilat ovat kuitenkin päärakennuksen välittömässä läheisyydessä. Majoitusvarausten osalta huomioitavaa on se, että päärakennuksessa, sijaitsee myös yhteiskäyttötilaa. Illanvietto saattaa jatkua yli puolenyön ja aiheuttaa äänihäiriöitä Päärakennus 2:ssa majoittuville ja se on majoittujan hyväksyttävä ja otettava varausta tehdessään huomioon.

HUOM! Majoitusten loppusiivous kuuluu majoittujille kaikissa majoitustiloissa.

Volcanaliamaksuun sisältyy koko Volcanaliaohjelma ja päiväkävijälle lauantain ohjelma ilman aamiaista ja vuosilaatta (VRF-jäsenille).

ILMOITTAUTUMINEN VOLCANALIAAN 2022 (5.-7.8.2022) Alustava Volcanalia 2022 ohjelma

  TARVITSEN MAJOITUKSEN (Majoituksia on rajallisesti, varausjärjestys ratkaisee ja jos varaat majoituksen, jota ei enää ole saatavissa, niin sinuun ollaan pikaisesti yhteydessä. Varattavia majoituksia pyritään pitämään jatkuvasti ajantasalla.):

  Sieravuoressa on vapaana toistaiseksi Kajo1 mökki. Siellä on 2 erillistä vuodetta alakerran huoneessa ja 3 sänkyä parvella (wc, sauna, suihku). Hinta viikonlopulta on 480€. Ole suoraan yhteydessä Sieravuoreen jos haluat varata mökin: puh.(02) 823 9690, email info@sieravuori.fi

  OSALLISTUN VOLCANALIAAN:

  Etunimi (pakollinen)

  Sukunimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Erityisruokavalio (otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan)

  Olen VRF jäsen:
  KylläEn

  VRF:n Jäsennumero ilman "#" (jos valitsit edellisessä, että olet jäsen)

  ILMOITAN MYÖS KUMPPANIN (Jos et, niin hyppää seuraavien kohtien yli):

  Kumppanin etunimi

  Kumppanin sukunimi

  Kumppanin sähköposti

  Kumppanin erityisruokavalio (otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan). Jos et ilmoita tai tiedä majoituskumppanisi erityisruokavaliota, niin hänen pitää itse ilmoittautua erikseen, jotta erityisruokavalio voidaan mahdollisuuksien mukaan ottaa huomioon.

  Onko kumppanisi VRF jäsen:
  KylläEi

  Hänen VRF jäsennumeronsa ilman "#" (jos valitsit edellisessä, että hän on jäsen)

  Jos ilmoitit myös kumppanin ja tarvitsit majoituksen, niin muistithan varata majoituksen myös kumppanille!

  Lisätietokenttä (erityistä huomioitavaa/kysyttävää):

  Saat nyt vahvistussähköpostin. Tarkista myös roskapostikansiosi, jos viesti ei näy postilaatikon saapuneissa. Maksun eräpäivä on 31.7.2022.