Pyhitä sunnuntai ajoharjoittelulle

VRF:n kevennetty ennakoivan ajon koulutus järjestetään sunnuntaina 29.6.2014 Kouvolassa. Koulutus sisältää teoriaosan ja käytännön harjoittelua ja sopii niin aloittelevalle kuin kokeneelle motoristille. Klikkaa ”Lue lisää”, niin pääset klikkaamaan linkkiä, josta saat lisätietoa.

Minna Surakka

Yksi kommentti “Pyhitä sunnuntai ajoharjoittelulle

  1. Kiitokset Terolle ”mannekiineille” Minna ja Pekka sekä juupelille ajoharjottelu paikan järjestäjälle ,ja koko hienolle porukalle joka sateesta huolimatta innokkaasti reenas Teron opastuksella.kotiin päästiin ehjänä tuulen ja sateen piekseminä ,mutta kiitokset vielä ja turvallisia kilometrejä kaikille T:waltsu ja Anne Nokialta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.