Sähköinen jäsenrekisteri ja jäsenkortti käyttöönotettu

Sähköinen jäsenrekisteri ja jäsenkortti käyttöönotettu

Vulcan Riders Finland on ottanut tänään käyttöön sähköisen jäsenrekisterin. Uuden sähköisen järjestelmän avulla Vulcan Riders Finlandin verkkosivuille saadaan automaattisesti päivitettyä jäsenoikeudet kaikille rekisteröityneille jäsenille ja lähetettyä uusi sähköinen jäsenkortti.

Vanhat käyttäjätunnukset ja salasanat eivät toimi enää vulcanriders.fi verkkosivuilla.

MITÄ SINUN PITÄÄ TEHDÄ NYT!
Olet saanut aktivointilinkin sähköpostiisi, toimi viestissä annettujen ohjeiden mukaan ja aktivoi tilisi. Tarkista myös roskaposti, jos viestiä ei ole tulleissa posteissa.
Tämän jälkeen voit mennä sivulle vulcanriders.fi ja kirjautua kohdasta ”Kirjautuminen”, joka kirjautumisen jälkeen ohjaa sinut jäsenoikeuksilla vulcanriders.fi sivuille.
Jos jostain syystä ohjaudut omiin tietoihisi, kun yrität kirjautua vulcanriders.fi sivuille, niin voit valita omissa tiedoissa ”EXTRANET”, niin silloin pitäisi aueta vulcanriders sivut jäsenoikeuksin.

TARKISTA OMAT TIETOSI!
Voit tarkistaa omat tietosi sähköisessä rekisterissä vulcanriders.fi sivun yläpalkista ”Omat tiedot” kohdasta. Tarkastaa kannattaa ainakin osoite, puhelinnumero ja ”liivimerkin” nimi. Voit myös päivittää muut tiedot samalla. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

SÄHKÖINEN JÄSENKORTTI!
Olet saanut myös linkin sähköiseen jäsenkorttiin, jonka voit ladata esimerkiksi puhelimeesi.

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumisessa, et pääse päivittämään omia tietojasi, et kirjaudu automaattisesti VRF:n websivuille ja/tai et pääse tämän jälkeen jäsenosioihin webbisivuilla. Lähetä tieto ongelmasta/ongelmista sähköpostiin info@vulcanriders.fi niin korjataan tilanne.

KOSSU #161