Wuoden Wulkku 2020!!

Wuoden Wulkku 2020!!

Wuoden Wulkku 2020 Vallo Nuust #358

Mitä tapahtui vuonna 2020? Korona/COVID-19 pandemia levisi maailmalla ja liki kaikki kokoontumiset ja ajot peruttiin niin Suomessa kuin kansainväliselläkin puolella. Rajoja suljettiin maiden välillä ja sisällä. Tällöin heräsi kerhomme jäsenen, DuVallon mieleen, että mitäpä jos… järjestettäisiin kokoontuminen hänen kotonaan Tartossa.

DuVallo toukokuu 2020: ”A strange idea at a strange time! All meetings will be canceled. Consequently, we have to organize the event ourselves! I hope we can travel in July, so I have a simple idea. DuVallon Rally 2020. Checkpoint: Tartu, Estonia. Time: 16.-19.07. Simple rules: There is no entry fee; Camping sites, toilets, sauna, electricity and cooking facilities free of charge in my home; eating and drinking at everyone’s own expense; technical support provided; on Friday and Saturday, driving in beautiful places of Estonian nature (Old Believers’ villages at Lake Peipsi, the Onion Road, Kuremäe convent, Russian border in Vasknarva, historical Postitee, etc.) about 250-300 km each day. If travel is still not allowed, then there is no problem because no one has spent the money.”

Mukaan oli kutsuttu Vulcan henkistä porukkaa Suomesta, Virosta ja Liettuasta. Koronatilanne oli tuolloin onneksi erittäin rauhallinen näissä maissa. Järjestelyt ylittivät kaikki odotukset ja kesäkelit olivat parhaimmillaan. DuVallon ralliin osallistui lopulta 30 henkilöä 20:llä moottoripyörällä kolmesta eri maasta.

Onnittelut DuVallolle ja hänen tiimilleen DuDei, Luuta ja Maire!

DuVallo:
”Dear Vulcan brothers and sisters. Wuoden Wulkku 2020 title is a great surprise and honor to me. Santa was at a high level this year! Anyway – it would not have been possible without the help of my beloved wife Deivi and friends Aldo and Maire. Your company and friendship make us very happy. Merry Christmas, dear friends, and see you at the DuVallon Rally in July 2021.”

KOSSU #161