Kansainvälisen VRA Rallin 2022 rekisteröityminen avattu 1.9.2021

Kansainvälisen VRA Rallin 2022 rekisteröityminen avattu 1.9.2021

Jos olet ensikesänä suunnitellut osallistuvasi kansainväliseen VRA Ralliin Romaniassa, niin nyt on aika tehdä varaus tuohon Ralliin. Itse rallipaikalla on vain muutama majoitus tarjolla (telttapaikkojakin rajallisesti) ja majoitus rallipaikalle varataan samalla kun ilmoittaudutaan itse ralliin.

Ralliin ilmoittautuminen tapahtuu täällä. Muista ensin rekisteröityä. Tämän jälkeen voit kirjautua ja tehdä varauksen. Varaukseen voi myös liittää kaverin, kun oma varaus on ensin tehty. Varaus pitää lopuksi varmistaa, jonka jälkeen saat ilmoituksen sähköpostiisikin, että varaus on onnistunut.

Tämön lisäksi on tarjolla muuta majoitusta, joka täytyy itse varata omatoimisesti. Romania vulkaanit ovat muutamia ehdotuksia laittaneet tuonne rallisivulle.

Vaihtoehtoisia ratkaisuja voi hakea myös tästä linkistä, jonka taakse on kerätty muutamia vaihtoehtoja. Etäisyys ilmoitetaan tuossa haussa varsinaiseen rallipaikkaan.

Paikkoja tuntuu nyt olevan hyvin rajallisesti, joten jos oikeasti olet tuonne lähdössä, niin nyt kannattaa olla aktiivinen.

KOSSU #161