Wuoden Wulkku 2021!!!

Wuoden Wulkku 2021!!!

Wuoden Wulkku 2021 Pertti “Pera” Vuolio #144

2021 kausikin elettiin koronan varjossa ja tapahtumia edelleen peruttiin siellä ja täällä. Myös tämänvuotinen kansainvälinen VRA Ralli Espanjassa peruuntui. MP-messuja ei saatu edes virtuaalisena, vaikka sellainen mahdollisuus oli esillä. Koronan takia uusia pyöriä ja varusteita ei olisi saatu esille messuille. Toukoajoja ei järjestetty tänäkään vuonna tautitilanteen takia. Ajeluita kuitenkin järjestettiin alueellisesti, mitä voitiin ja jopa yhteistapaaminenkin järjestyi kun Itä, Etelä, Länsi ja SouthWest kokoontuivat Vaajakoskelle, josta Pera ajelutti porukan syömään Peurunkaan.

Kerhomme on vuosia panostanut kovasti ennakoivan ajon koulutukseen ja kovilla ponnisteluilla järjestyi Joutsan EAK, Joensuun ruosteenpoisto ja vielä Botniaringin ajoharjoittelukin maantienopeuksissa. Vuoden merkittävin tapahtuma Vulcan Riders Finlandin osalta pidettiin heinäkuun lopussa, kun juhlimme kerhon kymmenvuotis taivalta Iisalmessa Volcanalian merkeissä. Vuoden 2021 neppisskaban ratamestarina toimi taas Pera jo monen vuoden kokemuksella. Ratamestarin luomus oli tänävuonna toteutettu niin, että erillistä karsintaa ei tarvinnut järjestää, vaan kaikki pääsivät osallistumaan tiukkaan kisaan leveällä radalla. Liki kolmetuntisessa kisassa rata osoittautui hyvin suunnitelluksi, jossa tosi kuskit erottautuivat sunnuntaiautoilijoista ja jyvät akanoista.

Hallituksen edellisessä kokouksessa sitten mietimme, kuka täyttäisi Wuoden Wulkun vaatimukset vuonna 2021 ja sieltä nousi kuin nousikin esiin Peran nimi.

Kerhon puheenjohtajana ja tämänvuotisen neppisskaban voittajana täytyy vielä antaa erityiskiitos Peralle radan suunnittelusta.

Onnittelut Peralle!!

KOSSU #161