MP 22 moottoripyörämessut siirtyy vuoteen 2023

MP 22 moottoripyörämessut siirtyy vuoteen 2023

Messukeskus tiedottaa: ”MP-messuja ei voida järjestää maaliskuussa 2022 sellaisena tapahtumana kuin MP-messut mielletään. Poikkeukselliset kaksi vuotta heijastuvat edelleen kansainvälisten yritysten globaaleihin päätöksiin messuosallistumisista. Toisaalta maaliskuu on Suomessa jo aktiivista moottoripyörien esittely- ja myyntiaikaa alan liikkeissä. Jatkuvasti muuttuva tilanne rajoituksineen on ruokkinut epävarmuutta ja on erittäin haasteellinen sekä tapahtumajärjestäjille että messuille osallistuville yrityksille ja kävijöille. Messukeskus teki siirtopäätöksen yhdessä MP-messujen toimeksiantajan Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa perjantaina 4.2.2022.”

Lisätietoja https://mp.messukeskus.com/ (kunhan messukeskus saa päivitettyä tiedot sivuilleen)

KOSSU #161