Vuosikokous ja VRF hallitus 2022

Vuosikokous ja VRF hallitus 2022

Vuosikokouksessa Visulahdessa 2.4.2022 hyväksyttiin muun muassa toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Jarmo Koski ja hallituksen jäseninä Kai Pennanen (varapuheenjohtaja) sekä Esa Pohjanheimo (sihteeri). Vuosikokouksessa uudelle kaudelle valitut hallituksen jäsenet ovat Janne Vaitomaa (rahastonhoitaja) ja Thomas Berlin sekä varajäsenet Marko Harmainen ja Esa Huttunen. Hallituksen varajäseninä jatkavat Henry Aro ja Mika Helin. Hallituskausi nyt valituilla jäsenillä on kaksivuotinen. Onnea ja sujuvaa hallituskautta kaikille valituille ja tehtäviä jatkaville hallituksen varsinaisille ja varajäsenille sekä suuret kiitokset vuosikokoukseen osallistuneille jäsenille!

Vuosikokouksen pöytäkirja ja muut dokumentit ovat luettavissa ”Minun VRF” valikon alla kirjautuneena.

KOSSU #161