Ruosteenpoistoa Forssassa lauantaina 24.9.2022

Ruosteenpoistoa Forssassa lauantaina 24.9.2022

Vulcan Riders Finland järjestää jäsenilleen maksuttoman ohjatun ajoharjoittelupäivän 24.9.2022 klo 10-16 Forssassa. Etukäteisilmoittautuminen harjoitteluun on pakollinen.

Harjoituksessa keskitytään moottoripyörän hallintaan hidas- ja kaarreajossa, jarrutuksessa ja väistöliikkeissä. Harjoittelun vetäjinä toimivat Liikenneturvan kouluttamat ennakoivan ajon mp-kouluttajat Kai Pennanen ja Tero Surakka Vulcan Riders Finlandista.

Ajoharjoitteluun voidaan ottaa maksimissaan 15 pyörää ilmoittautumisjärjestyksessä. Suosittelemme kyytiläisen mukaan ottamista jos normaalisti ajatte kaksistaan. Vuoden myöhäisen ajankohdan vuoksi tapahtumalle on säävaraus.

Ilmoittautuminen ajoharjoitteluun täältä.

KOSSU #161