Wuoden Wulkku 2022 Tarmo Lehti #350

Wuoden Wulkku 2022 Tarmo Lehti #350

Ennen kuin 2022 ajokausi edes alkoi, niin koronasta toipuva maailma kohtasi uuden katastrofin, kun Putin päätti hyökätä Ukrainaan. Tämänvuotinen kansainvälinen VRA Ralli oli tarkoitus koronatauon jälkeen järjestää Romaniassa Ukrainan naapurissa. VRA:n facebookissa ja foorumilla keskustelu kävi kuumana, voiko Venäjän hyökkäyksen kohteena olevan maan naapurimaahankaan matkustaa tällaisena aikana. Ilmoittautumisia VRA Ralliin peruttiin ja Ruotsin Vulkaanit päättivät, etteivät lähde Romaniaan. VRA:n presidentti Badges ilmoitti 23 huhtikuuta, että Ralli voidaan joutua perumaan, koska tähän mennessä liian harva on maksanut osallistumisensa. Samaan aikaan Suomesta ilmoittautuneita vulkaaneita perui osallistumisiaan.

Eija Savolainen-Lehti kommentoi facebookissa: ”Tarmo ja minä ollaan menossa 😊”

Ja kun lähdetään Ralliin, niin lähdetään kunnolla.
17.-19.6.2022 Kansallinen Ralli Itävallassa
20.-23.6.2022 Kansallinen Ralli Unkarissa
23.-26.6.2022 Kansainvälinen Ralli Romaniassa

Ja Kuinka ollakaan. Kaikissa ralleissa maata edusti aina paikallisen kerhon jäsen jokaisesta osallistuvasta maasta. Vulcan Riders Finlandin edustajana toimi kaikissa kolmessa rallissa Tarmo. Tänä vuonna tuo suoritus toi Tarmolle arvostetun ja tavoitellun Wuoden Wulkku tittelin.

Onnittelut Tarmo!

KOSSU #161