MP-messut 2023

MP-messut 2023

Vulcan Riders Finland oli MP-messuilla esillä messuosastolla 6c81 yhdessä YCCF:n kanssa. MP23 Moottoripyörämessuilla vieraili huikeat yli 56 000 kävijää! Messustandillämme vieraili paljon kerhomme jäseniä, tuttuja ja kerhomme toiminnasta kiinnostuneita Vulcan kuskeja.

Vulcan malleja ei Kawasakilla ollut tälle vuodelle tarjolla Suomeen kuin yksi malli Vulcan S. Eurooppa tasoisesti Vulcan Riders Association on keskustellut valmistajan kanssa muiden custom pyörien puuttumisesta Kawasakin mallistosta Euroopassa, mutta muutosta ei siis tänäkään vuonna maahantuonnissa tapahtunut.

Ensimmäistä kertaa järjestimme myös MP-messu illanvieton ja tapahtumaan osallistui 24 jäsentä hyvän ruuan ja seuran merkeissä. Tuleva ajokausi on taas lähempänä ja ensikuun aikana luultavasti ensimmäiset vulkaanit ilmestyvät jo tienpäälle.

KOSSU #161