Hallituksen kokous 9.4.2011

Kristiina Lindström
Arja Kröger

Kokouksen avaus

Kokouksen avasi Stig Lindström ja toivotti juuri perustetun yhdistyksen jäsenet tervetulleiksi kokoukseen.

Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Juuri perustetun Vulcan Riders Finland ry:n hallituksen kokous todettiin päätösvaltaiseksi.

Kokouksen järjestäytyminen

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Stig Lindström ja sihteeriksi Tero Surakka.

Yhdistyksen puheenjohtajan ja hallituksen valinta

Vulcan Riders Finland ry:n puheenjohtajaksi valittiin Stig Lindström ja varapuheenjohtajaksi Sauli Kröger. Hallituksen sihteeriksi valittiin Tero Surakka ja rahastonhoitajaksi Arja Kröger. Valittu hallitus toimii vuoden 2012 vuosikokoukseen saakka.

Yhdistyksen tilin avaus ja tilinkäyttöoikeus

Stig Lindström perustaa tilin Vulcan Riders Finland ry:lle ja sen käyttöoikeus on puheenjohtaja Stig Lindsrömillä (XXXXXX-XXXX) ja rahastonhoitaja Arja Krögerillä (XXXXXX-XXXX).

Yhdistyksen liittymis- ja jäsenmaksu

Liittymismaksuksi päätettiin 10 euroa ja vuosittaiseksi jäsenmaksuksi 30 euroa.

Seuraava kokous

Hallitus kokoontuu Lahdessa lauantaina 28.5. 2011. Kokous on avoin VRF:n toiminnasta kiinnostuneille.

Stig Lindström, puheenjohtaja Tero Surakka, sihteeri