Rekry

Avoimia hommia Vulcan Riders Finlandissa:

Webmaster/WordPress Developer

Etsimme yhdistykseemme Webmasteria kerhon sisältä ylläpitämään ja päivittämään Vulcan Riders Finlandin webbisivuja, google palveluita, foorumia, galleriaa, facebookkia ja sähköistä flomembers jäsenrekisteriä. Oletko intohimoinen WordPress-tuntija, joka etsii uusia haasteita verkkosivuprojektien parissa? Haluatko päästä kehittämään osaamistasi niin verkkosivujen suunnittelun, toteutuksen sekä kehityksen parissa? Kiinnostavatko sinua WP:n lisäksi Foorumin ylläpito (Simple Machines Forum) ja yhteisön Google-järjestelmänvalvojan tehtävät? Oletko ollut tekemisissä kuvat.fi palvelun kanssa ja onko sinulle facebookin palveluiden toiminnallisuudet kuinka tuttuja? Flomembers järjestelmän toiminnallisuuden tuntemus ja parametrien määrittely katsotaan myös eduksi.

Kaikki tämä tekeminen on nyt mahdollista Vulcan Riders Finlandin jäsenenä ja webmasterina, sillä haemme nyt sopivaa/sopivia henkilöitä vahvistamaan osaamistamme eri verkkoalustojen ylläpitoon!

Webmasterina pääset kehittämään osaamistasi sivujen ylläpidossa ja kehityksessä. Uusien sivujen suunnittelemisesta ja toteuttamisesta sekä verkkosivujen jatkuvasta kehittämisestä. Pääset testaamaan uusimpia toimintoja, ottamaan niitä käyttöön ja vastaamaan niiden jatkokehittämisestä osaamisesi puitteissa. Pääset myös ratkomaan uusia tarpeita/kehitysideoita, ja vaikuttamaan näin suoraan Vulcan Riders Finlandin sivustojen kehittymiseen.

Webmasterina voit työskennellä kotoa käsin. Internet-yhteys ja tietokone uusimmilla ohjelmistopäivityksillä vaaditaan.

Jos nämä asiat innostavat sinua, sovit tähän hommaan mainiosti:
Kehittyminen WordPressin ja verkkosivukehityksen asiantuntijaksi. Haluatko päästä kehittämään osaamistasi hands on –periaatteella? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä erilaisissa projekteissa, joissa yhdessä innovoimme uusia ominaisuuksia sivustoillemme. Avoin työilmapiiri ja matala hierarkia. Haluatko tehdä töitä ympäristössä, jossa saat äänesi kuuluviin eikä tyhmiä kysymyksiä ole? Vaihdamme ajatuksia sivuston kehittämisestä ja muista yhteisön asioista. Ajatuksesi ovat meille tärkeitä ja pääset vaikuttamaan yhdistyksen asioihin. Saat kehittää työtapoja ja testata uusia keinoja parempien tulosten saavuttamiseksi. Kiinnostaisiko sinua kenties laajentaa tulevaisuudessa vastuualuettasi oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan yhdistyksessämme? Meillä työskennellessäsi sinulla on siihen mahdollisuus.

Mitä toivomme sinulta?
Sinun on oltava Vulcan Riders Finlandin jäsen. Aiempaa kokemusta WordPressin kanssa työskentelystä sekä tietämystä lisäosista ja WP:n kehittämisestä. Kiinnostusta/aikaisempaa kokemusta palvelinpuolen asioista (nimipalvelimet, sertifikaatit & optimointi). Google palveluiden, Simple Machine foorumin, kuvat.fi palvelun, facebookin toiminnallisuuksien ja flomembers jäsenrekisterin perustuntemusta. Sujuvia viestintätaitoja ainakin suomeksi ja mieluusti myös englanniksi. Tietämystä/ymmärrystä koodauksesta WP:n ympärillä. Aiempaa kokemusta ryhmätyöskentelystä.

Plussaa:
Aiemmat työnäytteet/omat projektit WordPress-developerin tehtävistä. Visuaaliset työt ja työnäytteet
Tekninen koulutustausta tai ymmärrys palvelinympäristön ja verkkosivujen toiminnasta.

Oletko sinä etsimämme Webmaster?
Lähetä meille lyhyt motivaatiokirje (max 350 sanaa), jossa esittelet itsesi ja kerrot meille, miksi päätit hakea juuri tätä hommaa. Lähetä samalla linkki LinkedIn-profiiliisi (tai CV). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@vulcanriders.fi

Lisätietoja:
Vulcan Riders Finland President
Jarmo Kossu Koski
0400737687
president@vulcanriders.fi

Vulcan Riders Finlandin toimihenkilöt työskentelevät kerhon hyväksi vapaaehtoisesti ja ilman korvausta.

________________________________________________