Volcanalia jäsentapaaminen keppanakellarissa 20.8.2011

Vulcan Riders Finland ry:n ensimmäinen kesä on mennyt lähinnä sanan levityksessä uuden kerhon perustamisesta. Niinpä ainoa kuluneen kesän tapahtuma oli Volcanalia, jolla on jo useamman vuoden perinteet Kawasaki-kustomistien keskuudessa. Volcanaliaa aikaisemmin järjestänyt Jarkko ”Flamen” Kuosmanen on antanut VRF:lle luvan käyttää Volcanalia-nimeä tuoreen kerhomme kokoontumisessa, joten jatkoa seuraa samalla nimellä tulevinakin vuosina.

Volcanalia 2011 keräsi varsin mukavan kokoisen joukon tuoreita jäseniä Keppanakellariin. Lauantai alkoi ryhmäajolla Humppilan Hanx-myymälään, jossa nautimme munkkikahvit sekä tutustuimme liikkeen kattavaan mp-ajovarustetarjontaan. Parin tunnin vierailun jälkeen joukko palasi Keppanakellariin ruokailemaan, jonka jälkeen pidimme ideariihen ensi kauden tapahtumista ja toiminnasta. Tässä tiivistelmä ideariihen tuotoksista:

Yleistä:

• Yhdenmukaisuuden vuoksi VRF-kangasmerkki ommellaan ajoasun tai nahkaliivin vasempaan rinnukseen. Nimi- ja jäsennumeromerkit hankimme talven aikana. Sen sijaan isoa selkämerkkiä emme hanki jatkossakaan.
  • Vuosittainen jäsenmaksu ajoitetaan helmikuun lopulle, sillä kerhon tilikausi päättyy huhtikuun lopussa.
  • Yhdistyksen vuosikokous järjestetään toukokuun alkupuolella. Ajankohta on sopiva tilikauden loppumisen ja tilintarkastuksen kannalta. Myös tulevan kesän toiminnan lopullinen hiominen onnistunee tuossa vaiheessa ajokautta.
  • Jäsenkortti todettiin välttämättömäksi niin jäsenistön kuin yhteistyökumppaneitten toiveiden mukaan. Ja ahkera jäsensihteerimme onkin tämän asian jo hoitanut. Jokainen jäsenmaksunsa maksanut on lienee korttinsa saanut.
  • Vulcan Aid: Puheenjohtajamme Stigu esitteli Ruotsin Vulcaneilla toimivan järjestelmän, jossa on koottu lista niistä kerhon jäsenistä, joilla on tarjota harrastukseemme liittyviä palveluja (majoitusta, huoltoa, ajoseuraa…). Asia sai kannatusta, joten kehittelemme tätä ideaa talven aikana.

Tuleva toiminta:

• Helsingin MP-messut talvella 2012: Tapaaminen ja mahdollisesti kerhotoiminnan esittely messuilla.
  • Toukokuu: Vuosikokous kuukauden alkupuolella sekä kokoontuminen ja jäsentapaaminen Hymyilevan Motoristin kevätpäivänä Kuopiossa kuukauden loppupuolella.
  • Heinäkuu: Kirjavankierros-kokoontumisajo. Tätä kokoontumisajoa ehdotettiin ja kannatettiin VRF:n viralliseksi ralliksi vuodelle 2012.
  • Elokuu: Vulcan Riders Associationin kansainvälinen kokoontumisajo Norjassa. Pyrimme järjestämään yhteisajon tapahtumaan, joka pidettäneen kuukauden alkupuolella. Volcanalia järjestetään elokuun loppupuolella.

Näistä ideoista alamme kehittämään aktiivista ajokautta 2012. Ilmoittelemme asioiden etenemisestä pikimmiten…