VRF tapaaminen 28.5.2011

Samaan aikaan Hymyilevän Motoristin kevätpäivän kanssa pidettiin Lahdessa VRF:n tapaamis- ja infotilaisuus jossa oli paikalla 13 osallistujaa. Alla muistio siellä käydyistä keskusteluista. Moni asia jäi luonnollisesti vielä avoimeksi, mutta alkuun on päästy ilman suurempia kompastuskiviä.

Vulcan Riders Finland Tapaaminen ja infotilaisuus Lahdessa
− Keskustelua perhejäsenyydestä. Pyritään pitämään vain yksi jäsenmaksusumma, eli 30euroa/hlö.

− Vulcan Riders Finlandin jäsenyyden hakeminen: Paikalla olleet pystyivät hakemaan VRF:njäsenyyttä. Kokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen kokouksessa hakemukset hyväksyttiin.Jatkossa VRF:n nettisivuille tulee sähköinen hakemuslomake, jota kautta jäsenyyttä haetaan.

− Jäsenmaksun maksupohja: uunituoreella jäsensihteerillä on muokattava maksupohja, jonkaotamme käyttöön.

− Keskustelupalstasta keskustelua. Webmasterimme Aki on pystyttämässä Vulcan RidersFinlandin nettisivuja, minne perustetaan myös keskustelupalsta. Toistaiseksi mennäänVäinämöiset-sivuston voimin, sillä se on toimiva foorumi ja asiasta kiinnostuneet vulcanistitovat sinne jo tiensä löytäneet.

− Keskustelua kerhotunnuksesta sekä paita- ja kangasmerkkihankinnoista. Puheenjohtaja StigLindströmin mukaan meillä on jo nyt lupa käyttää Vulcan Riders Associationin logoja janiistä muokattavia kansallisia merkkejä. Eniten kannatusta tuntui saavan kullankeltainen/musta merkki, jossa ”Vulcan Riders Finland” -teksti. Selkämerkkiä ei nähty tarpeelliseksi,vaan pitäydytään maltillisessa vasempaan rinnukseen ommeltavassa kangasmerkissä.Lisäksi ehdotettiin, että kerhologon rinnalle tulisi esim. jäsennumero, nimi ja maakunta/paikkakunta tms. Kerhotunnuksella varustetun paidan kehittely sai myös hyvän vastaanoton.Asiaa viedään eteenpäin ja tarjouksia kysellään niin merkkien kuin paitojenkin kohdallakesän aikana. Kerhotuotteiden myynnin tuotto käytetään kerhon toiminnan kehittämiseen.

− Kysymys Smoton jäsenyydestä. Todettiin tässä vaiheessa tarpeettomaksi. Smoton jäsenyyttävoi kuulemma hakea myös yksityishenkilönä, jos joku tuntee sen tarpeelliseksi.

− Trafin mp-lista: Kawasakin custom/cruiser-mallien määrä kiinnoostaa, ja paikalla olleenhenkilön mukaan listan voi saada Trafilta. Listan pyytäminen maksaa hieman, tarkkaasumma ei muistettu. Asia selvitetään kesän aikana.

− Mustion grillausilta: Kristiina Lindström ehdotti, että kesän aikana voisimme kokoontuaheille grillailun ym. kivan merkeissä. Ajankohta jäi avoimeksi ja ilmoittelemme asianetenemisestä VRF:n nettisivuilla.

− Todettiin, että kesä 2011 menee VRF:n sanan levittämiseen ja seuraavana kesänä voimmejärjestää enemmän yhteisiä tapahtumia. Volcanalia järjestetään 19.-21.8. ja se pidetäänvirallisena VRF-kokoontumisena tänä kesänä.