Kevättervehdys kaikille Vulcanisteille täältä Helsingin lumisateesta!

Kevättervehdys kaikille Vulcanisteille täältä Helsingin lumisateesta!

Haluan kiittää kaikkia aktiivisia jäseniä, jotka olivat mukana vuosikokouksessa Kouvolassa. Kokous oli mitä antoisin (hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa oli yllin kyllin) ja tehtiinhän me siellä historiaakin. Vulcan Riders Finland (VRF) ry:n perustajajäsen ja ensimmäinen puheenjohtaja Stig Lindström luopui puheenjohtajuudestaan ja allekirjoittaneesta leivottiin uusi puheenjohtaja Suomen Vulcaneille. Täysin syrjään ei Stigu siirry, vaan hän jatkaa hallituksessa ja tulee olemaan aktiivisena jäsenenä mukana vielä monella tavalla.

Stigulle myönnettiin VRF:n ensimmäinen KUNNIAPUHEENJOHTAJAN arvonimi hienoine pienoispatsaineen ja laattoineen. Kunniapuheenjohtajuus tarkoittaa myös vapaajäsenyyttä kerhossamme. Kiitos Stigu, että olit mukana luomassa kerhoamme ja annoit sille suuntaa, mihin tästä jatketaan.

Pakkanen paukkuu ja lunta tulee tupaan tuutin (enkä tarkoita Hondaa) täydeltä. Se, jos mikä vie mielen apeaksi, kun Vulcani on valmiiksi kiillotettuna ja huollettuna odottamassa tallin oven takana kevätlaitumille pääsyä. Ja kun noi tietkin oli jo ihan kuivia…
No ehkä se kevät vielä koittaa. Ajohaluja tuntuu olevan muillakin, kun tuota foorumia on lueskellut. Rohkeimmat jäsenet suunnittelevat pölynpoistoajoja jo huhtikuulle. Täytyypä itsekin olla kuulolla. Toukokuun 4. pvä lauantaina ainakin olisi tarkoitus järkätä jonkunlainen ajelu tässä etelän sulaneilla teillä. Tästä tarkemmin foorumilla.

Ajoja on muutenkin suunniteltu mielestäni kiitettävästi. Kiitos siitä aktiivisille jäsenillemme. Toukoajoihin ainakin on tulossa meikäläisiä ihan kiitettävästi. Paikka on Hauholla, joten ajomatka on suurimmalla osalla aika lyhyt. Voi siis tulla vaikka vaan päiväksi. Samaan aikaan on Hymyilevä Jyväskylässä, jossa Toukoajojen porukat pistäytyvät päiväseltään. Sinnekin voi tulla mukaan, jos ei ole mahdollisuutta yöpyä. Kesäkuussa mennään Sloveniaan ja ilmoittautuneiden suuri määrä (17) ilahduttaa kovasti. Matka on pitkä ja ajankohta sellainen, ettei Suomessa kaikki voi olla lomalla yhtä aikaa, joten on ymmärrettävää, jos et ole mukana tässä joukossa. Heinäkuussa olisi sitten Kirjavankierros. Siihen riittää pidennetty viikonloppuvapaa. Elokuussa on Volcanalia ja siihenkin riittää pidennetty viikonloppuvapaa tai sitten vaan normi viikonloppuvapaa.

Näistä yllämainituista happeningeistä luulisi jokaisen löytävän omansa ja jos ei, niin sitten se nuppineulakartta ja kilautus kaverille voi olla sun juttu. Seuraa sivuja ja foorumia, niin tiedät mitä tulee tapahtumaan.

Ai niin, meinasin unohtaa. Hommatkaa niitä neppisautoja itsellenne ja pitäkää mukana kaikissa tapahtumissa. Koskaan ei tiedä, koska joutuu kisaamaan neppisherruudesta. Niin ja se virittäminen oli sitten kielletty. Autot katsastetaan aina ennen kisaa.

Luottamuksesta kiittäen,
Puheenjohtaja Wescu

Wescu ja poika

Tero Surakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.