Bamiksen bärinöitä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHyvää syksyn jatkoa Vulcaneilla liikkuvat lajitoverit!
Haluaisin KIITTÄÄ TEITÄ KAIKKIA, jotka olette osallistuneet menneenä ajokautena kerhomme menestyksekkääseen toimintaan. Jäsenmäärämmekin on kuluneena vuonna kasvanut 112:sta 168:n.

Kiitos Pete jäsenrekisterin, siihen liittyvien tilastojen ja jäsennumeroiden ym. sälän ylläpidosta.

Kiitos Tero kerhon sihteerin moninaisista tehtävistä sekä niistä lukuisista muista enemmän ja vähemmän ”vapaaehtoisista” kerhotuote, filmaus, kuvaus, järjestely, päivitys ym. tehtävistä joita puolisosi Minnan kanssa menestyksekkäästi olette tänä vuonna hoitaneet.

Kiitos Sauli niistä harmaista hiuksista (joita Sinullakaan ei enää montaakaan ole), jotka sait meidän muiden puolesta tekemiesi ajoreittien ja vetämiesi matkojen johdosta. Takanasi oli turvallista meidän muiden tulla. Onneksi myös Sinun takanasi on nainen, joka ohjaa oikeaan. Kiitos myös upeasta Vulcan-korusta, jonka ideoit ja kynnet verillä meille teit. Arjalle kiitos, että jaksat pitää Saulin hengissä ja meidät muut Sinun nuhteessa rahankäytön suhteen. Sinun ansiostasi meidän talous on mallillaan ja kirjanpito kunnossa.

Kiitos Juupeli kesän viikkotreffeistä etelässä ja Slovenian Baltian reitin vetämisestä ja monesta muusta yhteiseen hyvään osallistumisesta.

Kiitos Stigu ja Kristina Volcanalian järjestelyistä. Me muut vain nautimme viikonlopusta.
Aki ansaitsee myös oman osansa kiitoksista ylläpitämällä ja jatkuvasti kehittämällä sivustoamme, jonka avulla me muut voimme jutella vaikka mistä ja saamme myös tietoa kaikista niistä hienoista tapahtumista joihin VULCAN RIDERS FINLAND on vuoden mittaan osallistumassa.

MP-messut, Vuosikokous, Kevätajelu, Ennakoivan ajon kurssi, Toukoajot, viikkoajelut, Hymyilevän motoristin kevätpäivä, Slovenia international rally, Kirjavan kierros, Volcanalia, neppisskaba, ajokauden päättäjäiset jne. Tapahtumia oli niin monta, että en edes muista niitä kaikkia, mutta näistä tapahtumista löytyi varmasti jokaiselle jotakin.
Tätä kirjoittaessa muistelen haikeana niitä 13 500 km:ä, jotka kaksipyöräisen päällä saimme takapenkkiläiseni Eijan kera (minunkin takana on siis nainen) viettää. Seuranamme oli tämä uljas Vulcaneitten joukko, joka jo täyttä päätä suunnittelee tulevaa ajokautta. Talvi kulunee pyöriä värkäten entistä ehommiksi ja paremmiksi kestämään tulevan vuoden 2014 koitokset.

KIITOS siis OIKEASTI kuuluu meille KAIKILLE, sillä ilman aktiivista jäsenistöä on turhaa edes ajatella tulevaa yhteistä ajokautta 2014. Hyvää loppuvuotta 2013 ja tavataan MP-messuilla 2014 kolmen vuoden päästä (tämä vuosi+uusi vuosi+ensi vuosi= 3v.), jonne pyrimme saamaan oman nurkkauksen maahantuojan osastolle edellisvuosien tapaan.

Wescu, puheenjohtaja

Tero Surakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.