VRF-kerhotuotteiden käyttökielto!

VRF:n keltamustat tuotteet ovat EHDOTTOMASSA käyttökiellossa. Jäsenille on laitettu tiedote sähköpostissa ja se on laitettu myös keskustelupalstan ”vain jäsenille” -osioon. Mikäli et ole saanut asiasta sähköpostia, niin ilmoita siitä sihteerille mahdollisimman pian.

VRF:n hallitus

Tero Surakka

Yksi kommentti “VRF-kerhotuotteiden käyttökielto!

  1. HUH HUH! Kyllähän YCCF:n siipilogokin muistuttaa etäisesti Halavatun Enkeleiden pääkallo – siipilogoa. Värimaailma on tosin hieman toisenlainen.

    Kävin ostamassa Frankfurtista (VN-Teile) aitoa Kawasaki Vulcan varustetta ja -krääsää, joissa löytyy malliksi kivan punamustahoipeista Vulcan -logoa joka lähtöön! Ainakin pitkähihainen T-paita on todella laadukas! Paikan perustajakin on todella symppis tyyppi!

    http://shop.vn-teile.de/index.php?cat=c103_Vulcan–Merchandise-Vulcan–Merchandise.html&listing_sort=&listing_count=96

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.