Ruosteenpoistoa Joensuussa 8.6.2019

Ruosteenpoistoa Joensuussa 8.6.2019
Vulcan Riders Finlandin järjestämä ruosteenpoistokurssi, eli ns. kevennetty ennakoivan ajon koulutus, järjestetään lauantaina 9.6.2018 Joensuussa. Koulutus sopii yhtä hyvin niin aloittelevalle kuin hieman enemmänkin kokemusta omaavalle motoristille. Kouluttajina toimivat Tiia Riihiluoma, Laasi Korppi ja Tero Surakka, jotka ovat Liikenneturvan kouluttamia ennakoivan ajamisen mp-kouluttajia.

Aika: 9.6.2018 klo 9-18
Paikka: DB Schenker (Lukkotie 9, 80100 Joensuu)

Kurssille otetaan 18 kuljettajaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ajatte yleensä kahdestaan, niin suosittelemme kyytiläisen mukaan ottamista kurssille. Kurssimaksu on 25 euroa/kuljettaja (Vulcan Riders Finlandin, Yamaha Custom Club Finlandin, Vmax Club Finlandin ja Ladies’ Bike Clubin jäseniltä 20 euroa/kuljettaja), joka kattaa koulutuksen, kahvittelut, pikkupurtavat ja juomista rata-alueella. Kyytiläisen ei tarvitse maksaa kurssimaksua.
Liitteenä kuvia viime vuoden kurssilta.

Aikataulu ja alustava ohjelma:
Klo 9-11.30 teoriatunnit (välissä kahvitauko)
Klo 11.30-12.30 lounas (DB Schenker tarjoaa!)
Klo 12.30-18 ajoharjoittelua
– Ajoasento & hidasajo
– Hidas pujottelu & ympyrä
– Tehokas jarrutus
– Väistäminen
– Kaarreajoharjoitus maantiellä
Ajoharjoittelu asettaa tuon 12 pyörän rajan, sillä näin kukaan ei joudu odottamaan kohtuuttomia aikoja ja pieni liike säilyy koko ajan. Harjoitukset tehdään 30-60 km/h nopeuksilla. Vesisade ei ole este ajoharjoittelulle, joten säävarausta tapahtumalla ei ole.

Ruosteenpoistokurssin majoitus 8.-10.6.2018
Sinulla on mahdollisuus majoittua Vulcan Riders Finlandin järjestämän ruosteenpoistokurssiviikonlopun aikana Jouni Mitrusen tilalla Hammaslahdessa (Rastilantie 22, 82200 Hammaslahti) veloituksetta. Majoitus on tarkoitettu kaikille ruosteenpoistokurssilaisille kerhosta riippumatta.
Huom! Omat liinavaatteet mukaan!

Majoituspaikalta kurssipaikalle on noin 30 kilometriä. Ajoharjoittelun päättävä kaarreajoharjoitus tuo meidät lähelle majoituspaikkaa.
Vulcan Riders Finland tarjoaa aamiaiset lauantaina ja sunnuntaina sekä pientä naposteltavaa ja grillattavaa lauantai-iltana. Ja mikäli kelit sallii, niin sunnuntaina lähdemme yhteisajelulle ikään kuin saattamaan kurssilaisia kohti kotia.

Ilmoittautuminen koulutukseen ja majoitukseen sekä erityisruokavaliot:
Tero Surakka: sihteeri@vulcanriders.fi tai 044 5588830
Lisätietoa majoituksesta: Jouni Mitrunen 0400 151669


Tero Surakka