Jäsentiedotteiden julkaisusta

Jäsentiedotteiden julkaisusta

28.5.2020. Sihteerimme on tänään aamulla lähettänyt kaikille jäsenille uuden jäsenviestin. Jäsenviestit on nyt nähtävillä myös foorumissa vain jäsenille osiossa. Tässä suora linkki: https://www.vulcanriders.fi/forum/index.php?topic=2519.msg15361#msg15361
Mikäli et pääse lukemaan jäsenviestiä foorumissa ja olet jäsen, niin ilmoitatko tästä info@vulcanriders.fi osoitteeseen.
Mikäli et ole saanut jäsenviestiä 28.5.2020 aamulla ja se ei löydy roskapostikansiostakaan, niin laita viestiä osoitteeseen info@vulcanriders.fi – Laita mukaan myös puhelinnumerosi, niin selvitellään miksi et saa viestejä sähköpostiisi.
===============================================================
T: Kossu

Jarmo Kossu Koski
President
Vulcan Riders Finland
0400737687

KOSSU #161