Webbisivut ja Foorumi päivitetty

Webbisivut ja Foorumi päivitetty

Webbisivut ja Foorumi toimivat nyt uudella saitilla Suomalaisilla palvelimilla. Webbisivujen lisäksi päivitettiin Foorumin ilmettä hieman pirtsakammaksi ja oletusteemana siellä on nyt webbisivuston teemaa mukaileva ulkonäkö. Sivujen muutosten yhteydessä on ainakin uusimpia jäseniämme jouduttu siirtämään manuaalisesti uudelle alustalle, joten jos on ongelmia kirjautumisessa sivuille, niin kannattaa pyytää uusi salasana kohdasta ”Salasana unohtunut”. Myös Foorumilla saattaa joutua tekemään saman, jos ei pääse kirjautumaan sisään. Mikäli sinulla on mitä tahansa ongelmia sivujen tai jäsenosioiden kanssa, niin laita postia osoitteeseen info@vulcanriders.fi niin yritetään ratkaista ongelma. Lisää muutoksia on tulossa vielä lähiaikoina, kun siirrymme sähköiseen jäsenrekisteriin ja galleria saadaan toimintaan uudessa ympäristössä. Olkaahan kärsivällisiä ja pahoittelut jos muutoksista aiheutuu ylimääräistä vaivaa.

Terveisin: Kossu, Aki & Margit

KOSSU #161