Hauskaa Wappua!

Hauskaa Wappua!

Oli sellainen astetta viileämpi vappu, ja yöllä satoi lunta. Kun vulkku aamulla heräsi ja katsoi ympärilleen sitä hentoista lumivaippaa, hän ei hätääntynyt, totesi vain: ”Jaahas, taas meni koko ajokausi niin etten muista mitään.”

Mitä mopo sanoi toiselle?
Kuis pörisee.

”Kuulkaapas, teidän moottoripyörässänne pitäisi olla valot!”, poliisi nuhteli. ”Juu, juu mutta kun lamppu ei pala.” ”Sitten teidän on noustava moottoripyörän päältä pois”, sanoi poliisi. ”Olen minä sitäkin yrittänyt, mutta lamppu ei sittenkään pala.”

Audi-kuski näki sivupeilistään ennillä ajavan vulkaanin, joka näytti aikovan ohittaa auton. Sitä Audi-kuski ei kestänyt, vaan painoi lisää kaasua. Lopulta nopeutta oli jo 200 kilometriä tunnissa, mutta enni vain roikkui Audin vieressä. Kuski painoi vielä lisää kaasua, avasi ikkunan ja huusi: Tiikeri tankissa, vai?
Enni kuski: Ei, kun rotsin helma Audin oven välissä!

Jänis meni kauppaan ja kysyi vadelmapurkkaa.
Myyjä: Ei ole.
Jänis: Eipä haittaa, mulla on Väiski.

KOSSU #161