DuVallon Art Ralli Virossa 8.-11.7.2021

DuVallon Art Ralli Virossa 8.-11.7.2021

Artikkelikuvan kuvaaja Maria Kilk. Kuvassa Tarton kaupunginjohtaja Urmas Klaas ottaa vastaan Ralliin osallistujat Raatihuoneen aukiolla.

Nyt jo miltei perinteeksi muodostuneessa DuVallon Rallissa vieraili tänävuonna 14 jäsentä Vulcan Riders Finlandista. Kaikkiaan osallistujia oli 31 henkilöä ja 23 moottoripyörää; Virosta, Suomesta ja Liettuasta. DuVallon Ralli perustuu yhdessä ajamiseen, yhdessä tekemiseen ja tiettyyn asiakokonaisuuteen, johon perehdytään hyvin intensiivisesti koko tapahtuman ajan. Tapahtumaa voisi kuvata jopa hieman raskaaksi, mutta vain hyvällä tavalla, koska mielenkiintoista tekemistä on niin paljon noiden neljän päivän aikana. Vaikka ajamista, kohteita ja tekemistä onkin paljon, niin aina on aikaa yhteiselle illanvietolle kaikkina iltoina. Tänävuonna aiheena oli taide ja sitä nähtiinkin todella paljon ja myös itse osallistuttiin taiteeseen. Kaikista osallistujista otettiin ammattikuvaajien, Robi Zuts & Olari Pilnik, toimesta kuvasarjat ja kuvista muodostuu oma näyttely Tarton taidekesään. Ensivuodeksi on jo suunnitteilla uusi Ralli aiheella DuVallon Military Ride 2022.

Kuvaaja Vallo Kalamees

KOSSU #161