Foorumin tietoturvaa kiristetty

Foorumin tietoturvaa kiristetty

Foorumin sisältöihin on aikaisemmin päässyt ”Vieraat” katselemaan Internetistä meidän matkasuunnitelmiamme, aluetoimintaa ja kaikkea muuta mahdollista, joka ei ole ollut erikseen vain jäsenille osiossa. Tänään asetuksia on kiristetty niin, että foorumille pitää rekisteröityä ja kirjautua sisään, ennekuin näkee mitään keskusteluita ja sisältöä. Foorumillamme on noin 240 jäsentä, joista noin 150 on Vulcan Riders Finlandin jäseniä. Kuka tahansa voi siis rekisteröityä foorumillemme ja pitää muistaa, että kaikki foorumilla olevat eivät ole kerholaisia. Foorumille hyväksyntäänkin on kiristetty vaatimuksia ja nykyään ylläpidon pitää hyväksyä uudet foorumille tehdyt rekisteröinnit. Tämän jälkeen vaaditaan vielä rekisteröityneen ja ylläpidon hyväksymän henkilön varmistamaan hänen ilmoittamansa sähköpostin toimivuus niin, että hänelle lähetetään aktivointilinkki. Foorumin vaatimusten kiristämiseen on vaikuttanut se, että uusia rekisteröintejä on tullut noin 100 kappaletta per kuukausi ja näistä on ollut asiallisia rekisteröityjiä vain noin 5 kappaletta. Kaikki muut ovat olleet enemmän tai vähemmän foorumin väärinkäyttöön tehtyjä rekisteröintejä ja noiden läpikäynti on teettänyt kovasti työtä ylläpidolle.

Kerhon jäsenten pitää käyttää foorumilla samaa sähköpostiosoitetta kuin minkä on antanut rekisteröityessään Vulcan Riders Finlandin jäseneksi ja joka on myös omissa tiedoissa sähköisessä jäsenrekisterissä. Foorumille ei automaattisesti saa jäsenoikeuksia sähköisen jäsenrekisterin perusteella, vaan oikeuksia lisätään silloin tällöin kun jäsenrekisterin sähköpostit tarkistetaan ristiin foorumin sähköpostiosoitteiden kanssa.

Mikäli olet Vulcan Riders Finlandin jäsen ja sinulla ei ole oikeuksia jäsenosioon, niin voit laittaa viestiä sähköpostiin info@vulcanriders.fi niin lisätään sinulle tarvittavat oikeudet. Nyt voit käydä aikaisempaa turvallisempaa keskustelua foorumillamme.

KOSSU #161