EAK Botniaring ja Volcanalia 2021 nyt viikonloppuna

EAK Botniaring ja Volcanalia 2021 nyt viikonloppuna

No nyt tapahtuu viikonloppuna. Perjantaina on ensin EAK maantienopeuksilla Botniaringin radalla ja heti perään viikonloppuna Volcanalia 2021, joka on myös Vulcan Riders Finlandin 10-vuotisjuhla Volcanalia.

BOTNIARING

Kurssi alkaa perjantaina 30.7.2021 klo 9.00 radan varikko alueelta. Muistakaa tankata pyörät ennen radalle tuloa. Rengaspaineet olisi myös suotavaa tarkistaa. Radalta saamme omakustanteisen lounaan 10 euron hintaan, sisältäen kahvin. Mikäli perjantaina sataa, se ei ole este harjoituksille. Harjoituksissa huomioidaan radan märkä pinta. Pystymme ottamaan vielä muutaman kurssilaisen mukaan, eli mikäli joku haluaa vielä harjoittelemaan, niin tervetuloa. Kouluttajat majoittuvat Opintola B&B.ssä Norinkylässä. Sieltä voi tiedustella majoitusta mikäli tarvetta torstai-illaksi.

Botniaringin ajokoulutukseen 30.7. kannattaa vielä kysellä paikkoja. Vulkaanit ajavat sieltä porukassa Volcanaliaan illalla. Lisätiedot https://www.yccf.fi/eak/#ilmoittaudu ja ilmoittautuminen Vulcan Riders Finlandin sihteerille.

VOLCANALIA

Suomen Vulkaaneiden paikallinen päätapahtuma Volcanalia järjestetään tänävuonna Koljonvirran Kartanolla Iisalmessa. Tapahtuma alkaa myös perjantaina 30.7.2021 ja se kestää koko viikonlopun. Päätapahtumapäivä on kuitenkin lauantai. Jos haluat osallistua lauantain ohjelmaan päiväkävijänä, niin voit lähettää sähköpostia sihteerille. Lauantain päiväkävijän osallistumismaksu on 20€, joka sisältää lauantain ohjelman (ennakkoilmoittautuminen vaaditaan). Lauantain Rideouttiin voit myös ilmoittautua, jos haluat mukaan letkaan (eikä maksa mitään, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan siitäkin sihteerille).

Volcanalian 2021 ohjelma löytyy täältä. Nähdään Volcanaliassa!!!

KOSSU #161