Luottamustehtävät

VRF:n jäsenet valitsevat vuosikokouksessa keskuudestaan hallituksen. Yhdistyksen toimintaan liittyviä tehtäviä jaetaan hallituksen sisällä ja tarpeen tullen annetaan myös hallituksen ulkopuolisille luottamushenkilöille. Tältä sivulta löydät hallituksen, puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin, jäsensihteerin ja taloudenhoitajan tehtävänkuvaukset.

Yhdistyksen hallitus

• Hoitaa juoksevat asiat
  • Edustaa yhdistystä ulospäin
  • Toimeenpanee yhdistyksen kokouksen päätökset (toimintasuunnitelma ja talousarvio)