Paluu 16. Rallyn alkuperäiseen ajankohtaan

Paluu 16. Rallyn alkuperäiseen ajankohtaan
Viimeisen ilmoituksen mukaan Tsekissä järjestettävän Vulcan Riders Associationin ajankohta on saatu palautettua alkuperäiseen paikkaansa (18.-21.6.2020), mutta juhlapaikka on vaihtunut. Alla olevasta tekstistä löydät sekä juhlapaikan että VRA-kokoontumisen kotisivut. "Dear friends.Above all, we apologize for the inconvenience.Thanks to the your wishes, we managed to secure the 16th international VRA Rally 2020 on the original date of 18.-21.6.2020, but elsewhere.The new meeting place is Autocamp RozkoÅ¡, near the town of Nachod - www.atcrozkos.czWe will prepare other information for you now. We will published new information on Facebook and www We kindly thank you for your understanding.VROC CZ and VROC SK"

Tero Surakka